Jdi na obsah Jdi na menu

PRVNÍM KROKEM K DETOXIKACI JE ODSTRANĚNÍ PŘEKYSELENÍ ORGANISMU

2. 1. 2011

Překyselený organismus je organismus, ve kterém se ukládají toxiny a tuky. Pokud chceme trvale zhubnout, musíme dostat organismus do správných hodnot PH.Prvním krokem k úspěšnému hubnutí je tedy odstranění překyselení organismu.

Při prvním kroku se nám významným pomocníkem stane přírodní přípravek Liquid Chlorophyll.

chlorophyll-2.jpgLiquid Chlorophyll - tekutý chlorofyl s detoxikačním účinkem
 
Během vegetační doby je v přírodě dominantní zelená barva. Příčinou této Charakteristické zelené barvy rostlin je pigment chlorofyl, který je hojně obsažen v jejich listech. Chlorofyl se někdy označuje jako „tekuté sluneční paprsky“, protože absorbuje sluneční energii. V angličtině je rčení, které doslova znamená: „Zelený uvnitř, čistý uvnitř.“
Jak již název produktu napovídá, aktivní látkou je chlorofyl (z vojtěšky). Jedná se o zelené barvivo rostlin, které se po staletí používá k detoxikaci a regeneraci. Produkt dále obsahuje bohatý zdroj bílkovin, karotenů, enzymů a minerálních látek.
 
A nejenom, že dovede neutralizovat toxiny a odstranit je z těla, má taktéž extrémně silný zásaditý účinek. Při vyšším příjmu bílkovin, cukrovinek, kávy nebo koly se do těla dostávají chloridy a fosfáty, ze kterých vznikají kyseliny. A právě Liquid Chlorophyl Vám pomůže vrátit kyselost organismu do původního stavu.
 
Použití:
 
Tekutá forma přípravku je výhodná, protože:
  • aktivní složky se lépe využijí
  • příjemně se konzumuje, odpadá problém z polykáním tablet
Dávkování:

1–3 čajové lžičky do skleničky vody nebo džusu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář