Jdi na obsah Jdi na menu

MŮJ NEJOBLÍBENĚJŠÍ POMOCNÍK PŘI HUBNUTÍ

2. 1. 2011

VACUSHAPE  - REVOLUČNÍ STROJ NA HUBNUTÍ

ObrazekRevoluční metoda k odstranění celulitidy a nepotního tuku aktivním pohybem v podtlakové kabině. Je učen k cílenému spalování tuků v problémových partiích.

VACUSHAPE funguje stejně jako normální běžecký pás až na to, že klientka je uzavřena od pasu dolů v podtlakové komoře. Funguje zde vakuový systém, který vytváří nízký atmosférický tlak. Krevní a lymfatické kapiláry jsou v podkoží a tukové tkáni vakuem uvolněny a činností svalů je krev a lymfa vháněna do pokožky a do tukových vrstev. To dovoluje koncentrované spalování tuku a jeho redukci přesně v oblasti pasu, boků, břicha, hýždí a stehen. Kvůli zajištění optimálního spalování tuku monitoruje VACUSHAPE Vaši tepovou frekvenci, aby byla vždy pod Vaší maximální hodnotou, jež je v rozmezí 100 až 135 tepů za minutu v závislosti na Vašem věku a fyzické kondici.

ObrazekKonstrukce přístroje je postavena na faktech, že pro spalování tuku je nutný pohyb, tkáně musí být dostatečně prokrveny a že nejhůře postiženými oblastmi je břicho, boky hýždě a stehna. Jako aerobní část byla zvolena chůze coby nejpřirozenější pohyb člověka. Dokonalé prokrvení problémových partií je zajištěno střídavým pod tlakem ve vakuové kabině. Tento zvýšený přívod krve, živin a kyslíku k dolní části těla při cvičení svalů vede ke zvýšenému metabolizmu tukové tkáně, buněčné činnosti a rychlejšímu spalování tuků.

ObrazekNa začátku se doporučuje tři půlhodiny týdně po dobu šesti až osmi týdnů. Pak se můžete rozhodnout, zda budete v likvidaci tuku pokračovat při stejné intenzitě nebo stabilizovat dosažené výsledky při jednom cvičení týdně. 

ObrazekKaždá aplikace VACUSHAPE přináší pozitivní trvalý dopad. Nejen trvanlivost výsledků, ale v mnoha případech se jako bonus regeneruje formativní tkáň a biologické hodiny pokožky se tak vrátí zpět. 

 

Všechny podrobné a důležité informace naleznete přímo u výrobce tohoto revolučního stroje a najdete je na adrese:

 

 

 

http://www.vacushape.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář